Ondas (ONDS) falls 2.01% to Close at $9.27 on October 5

Днес акциите на Ondas Holdings Inc Inc (NASDAQ: ONDS) паднаха с 0,19 долара, което представлява спад от 2,01%. Ondas се отвори на $ 9.76 преди да се търгува между $ 9.76 и $ 8.91 през цялата сесия във вторник. Пазарната капитализация на Ondas спадна до 367 712 033 долара при 895 611 акции -над 30 -дневната им средна стойност от 797 803.

За Ondas Holdings Inc.

Ondas Holdings Inc., чрез своето изцяло дъщерно дружество, Ondas Networks Inc., е разработчик на частни лицензирани безжични мрежи за данни за критични промишлени пазари. Компанията проектира и произвежда своята многопатентована, софтуерно дефинирана радио (SDR) платформа за приложения за критично важни IoT (MC-IoT) приложения. Крайните пазари на клиентите на Ondas Networks включват комунални услуги, петрол и газ, транспортни и държавни структури, чиито изисквания обхващат широк спектър от критично важни приложения, които изискват сигурна комуникация в големи и разнообразни географски области, много от които са в предизвикателни радиочестотни среди. Клиентите използват технологията SDR на Компанията, за да внедрят свои собствени частни лицензирани широколентови безжични мрежи. Компанията също така предлага на критично важните субекти възможност за управлявана мрежова услуга. SDR технологията на Ondas Networks поддържа IEEE 802. On the same subject : S.Korea announces bigger tax breaks, loans to bolster local chip industry, Telecom News, ET Telecom.16s, новия световен стандарт за частни лицензирани индустриални мрежи в широка област.

Посетете Профилът на Ondas Holdings Inc. за повече информация.

To see also :
New York, April 16, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) — Reportlinker.com announces the release…

Ежедневната корекция

Beyond Meat Inc’s (Nasdaq: BYND) оферти за пиле без месо ще бъде на разположение за закупуване в избрани магазини за хранителни стоки в цялата страна от следващия месец, съобщиха от компанията за изкуствено месо в понеделник.

Спортистите се борят да представляват САЩ на Зимните олимпийски игри през 2022 г. в Пекин трябва да бъдат ваксинирани срещу COVID-19, съобщиха от Олимпийския и Параолимпийския комитет на САЩ (USOPC).

Федералната авиационна администрация (FAA) иска пътническите авиокомпании на САЩ да направят повече за справяне с нарастването на инциденти с непокорни или насилствени пътници.

On the same subject :
Leonardo SWave VQ1 software defined radio. (Photo: a4ESSOR)The European Joint Undertaking, a4ESSOR,…

За фондовия пазар Nasdaq

Фондовият пазар Nasdaq е световен лидер в търговията с данни и услуги, както и в списъци с акции и опции. Nasdaq е водещата световна борса за обем опции и е дом на петте най -големи американски компании – Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet и Facebook. This may interest you : Collins Aerospace Marks ARC-210 Airborne Satcom Radio’s Delivery Milestone.

За да получите повече информация за Ondas Holdings Inc и да следите последните актуализации на компанията, можете да посетите страницата на профила на компанията тук: Профилът на Ondas Holdings Inc.. За повече новини за финансовите пазари не забравяйте да посетите Новини за акции. Също така, не забравяйте да регистрирайте се за Daily Fix за да получавате най -добрите истории във входящата си поща 5 дни в седмицата.

Източници: Диаграмата се предоставя от TradingView въз основа на 15-минутни цени със забавяне. Всички други данни се предоставят от IEX Cloud към 20:05 ч. ET в деня на публикуването.

РАЗКРИВАНЕ:
Мненията и становищата, изразени в тази статия, са на авторите и не представляват вижданията на equities.com. Читателите не трябва да разглеждат изявленията на автора като официални препоръки и трябва да се консултират с финансовия си съветник, преди да вземат каквито и да било инвестиционни решения. За да прочетете пълното ни разкриване, моля, отидете на: http://www.equities.com/disclaimer


Изтекли „документи на Пандора“ разкриват как световните лидери и милиардери защитават активите от митниците
Новите фабрични поръчки се увеличават с 1,2% през август, повече от очакваното
Отвъд месото, за да стартира търгове за пиле без месо в магазините за хранителни стоки през октомври

To see also :
National Amateur Radio Associationhttp://www.arrl.org/The ARRL Board awarded several prizes at its meeting…

Comments are closed.